Keers Mijdrecht uw specialist in geveltechniek

Nieuws


Keers Special Doors zet activiteiten voort


Op 11 juni 2019 heeft de Rechtbank Midden-Nederland Keers Mijdrecht Geveltechniek failliet verklaard.

Keers Special Doors staat los van Keers Mijdrecht Geveltechniek. De activiteiten van Keers Special Doors (ontwikkelen, produceren en monteren van brandwerende vluchtdeuren voor verkeers- en spoortunnels) worden gewoon voortgezet.

 

 

 

 

Wereldprimeur bij Keers Mijdrecht

 

Vol trots mogen wij een wereldprimeur bekend maken.

Begin maart 2019 is de firma Calvet bij Keers Mijdrecht begonnen met de installatie van het eerste SCHIRMER ALU-BAZ Orbit-C bewerkingscentrum. De eerste Orbit-C in de wereld!

Lees meer

 
 

Succesvolle brandproef voor vluchtdeur project IXAS.

Op 15 maart 2017 hebben wij ten behoeve van het project IXAS met succes een brandproef op een nieuwe vluchtdeur laten uitvoeren.

Lees meer

Vluchtdeuren voor Hemspoortunnel

De Hemspoortunnel is voorzien van nieuwe vluchtdeuren. Deze deuren zijn ontwikkeld, geproduceerd en gemonteerd door Keers Mijdrecht.

Lees meer

In opdracht: aluminium kozijnen voor Zeeburgereiland blok 1A en 1B, Amsterdam

Zeeburgereiland blok 1A en 1B in Amsterdam betreft twee woontorens met in totaal 143 huurwoningen. De aluminium kozijnen worden door Keers geleverd.

Lees meer


Gevels voor NieuwDok, Amsterdam

NieuwDok wordt gerealiseerd op de NDSM-werf in Amsterdam. Het project betreft een gecombineerd gebouw van vijf verdiepingen voor onderwijsinstelling ROC TOP en 380 studentenwoningen met een totaal oppervlakte van circa 19.000 m2. De complete gevel is door Keers geleverd.

Lees meer


Koud gebogen glas voor nieuwbouw Museum Gorssel

Bij het project More - Museum voor Modern Realisme hebben wij voor de lichtstraten van de nieuwbouw koud gebogen glas toegepast 

Lees meer

Geslaagde brandproef brandwerende vluchtdeur

De geteste brandwerende vluchtdeur moet bij brand het vuur 2 uur tegenhouden volgens de RWS-kromme. De test werd glansrijk doorstaan. Na 4 uur is de test gestopt.

Lees meer

 

 

 

 

Lees meer...